Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیراحمد زندآور در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به سابقه تاریخی یک دهه اتوبوس تندرو در کلانشهر اصفهان اظهار داشت: با توجه به رضایتمندی شهروندان و طی مطالعات انجام شده توسط دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه اصفهان خطوط جدید بی آرتی در هسته مرکزی شهر و مناطق پرتردد توسعه پیدا می‌کند.

وی افزود: توسعه خطوط بی آرتی در کلانشهر اصفهان بر اساس برنامه معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری اصفهان که به استناد مطالعات حمل و نقل ترافیک که در سال ۹۱ توسط دانشگاه‌های صنعتی و اصفهان انجام شده است و برون داد آن تحت عنوان برنامه پنج ساله از طرف وزارت کشور پذیرفته شده است، تعیین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون حمل و نقل و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه زیرساخت‌های مترو و خطوط بی آرتی بر مبنای اوراق مشارکت تعریف می‌شود، افزود: خط اتوبوس تندرو هشت بهشت هم بر اساس نتایج مطالعات انجام شده و مورد تأیید وزارت کشور جانمایی شده که از منطقه ۴ شهرداری آغاز می‌شود و پس از عبور از مناطق ۳ و یک شهرداری اصفهان به بلوار آتشگاه در منطقه ۹ ختم می‌شود.

وی با بیان اینکه مسیر در حال احداث اتوبوس تندرو هشت بهشت با ۱۰ ایستگاه با طول سه کیلومتر تعبیه شده است، تصریح کرد: ۵ ایستگاه در منطقه ۳ و ۵ ایستگاه هم در منطقه ۴ شهرداری احداث خواهد شد.

زندآور با اشاره به پیش بینی اعتبار ۷ میلیارد تومانی برای احداث سامانه خط تندرو خیابان هشت بهشت که بخشی از مسیر بی آر تی هشت بهشت-آتشگاه است، گفت: احداث مسیر بی آرتی هشت بهشت از شهریور سال گذشته آغاز شده است که در طراحی خطوط جدید بی آرتی شاخص‌هایی نظیر فضای ایمن برای تردد اتوبوس، جلوگیری از رفت و آمد عابران پیاده و راکبان موتورسیکلت و بهره گیری از دوربین‌های هوشمند و مکانیزه در نظر گرفته شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه معابر شهری برای خطوط بی آر تی طراحی نشده است، توسعه زیرساخت‌های آن با دشواری‌های بسیاری همراه است که صبوری ساکنان مناطق را می‌طلبد.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه برای احداث چهارمین خط بی آرتی در کلانشهر اصفهان از روش بتونی استفاده شده است، تصریح کرد: رمپ های افراد دارای معلولیت دراین خط الزامی شده است.

وی بیان داشت: اولویت دهی به تردد اتوبوس‌ها، کاهش زمان سفر، کاهش زمان انتظار مسافران، افزایش رضایت مسافران از مزایای احداث و توسعه چهارمین خط اتوبوس تندور در کلانشهر اصفهان است.

زندآور کند شدن میزان پیشرفت احداث بی آر تی در خیابان هشت بهشت را به مسائل مالی مربوط دانست و گفت: به دلیل مشکلات عدم پرداخت مطالبات پیمانکار مربوطه و مشکلات مالی توسعه خطوط بی آرتی در خیابان هشت بهشت کند پیش می‌رود و مسائلی را پدید آورده است.

وی افزود: امیدواریم با رفع مسائل مالی این پروژه عظیم شتاب بیشتری به خود بگیرد.

کد خبر 5006603

منبع: مهر

کلیدواژه: بی آر تی اتوبوس محرم 99 ویروس کرونا هفته دولت ماه محرم مراسم عزاداری شیراز بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا شهرکرد گرگان کرمانشاه آزادگان جنگ تحمیلی ستاد ملی مقابله با کرونا کلانشهر اصفهان بی آرتی حمل و نقل هشت بهشت خطوط بی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۰۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است

شهردار اصفهان گفت: کلید حل تمام مسائل کشور در تمام ابعاد اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در دل تعلیم و تربیت نهفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در صدوسی‌ویکمین جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان در حاشیه تقدیر از معلمان پیشکسوت شهر اصفهان اظهار کرد: در چند سال اخیر به دلیل مسائل اقتصادی و تحریم آن طور که باید به آموزش و پرورش توجه نشده است و کماکان آموزش و پرورش در شرایط سختی به سر می‌برد.

وی افزود: کلید حل مسائل کشور در تمام ابعاد اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در دل تعلیم و تربیت نهفته است.

شهردار اصفهان ادامه داد: آموزش و پرورش با این شرایط سخت و حداقلی بیشترین سطح خدمت را به جامعه ارائه می‌کند.

وی با بیان اینکه اگر در کلان کشور بر دوره کوتاه مدت پنج ساله یا بلند مدت ۱۰ ساله متمرکز شویم و نسلی را برای حوزه‌های مختلف تربیت کنیم، بسیاری از مشکلات از این مسیر رفع می‌شود، گفت: این موضوع مهم مبتنی بر مطالعات و تحقیقات است و هم در عمل جواب داده است.

قاسم‌زاده با اشاره به اینکه یکی از رموز موفقیت و طی کردن مسیر رشد و پیشرفت در هر کشوری تمرکز بر حوزه تعلیم و تربیت است، گفت: امیدوارم در کلان نظام با رفع مشکلات اقتصادی، آموزش و پرورش را به جایگاه اصلی خود برسانیم، زیرا رفع مشکلات به جز از مسیر آموزش و پرورش ممکن نیست.

وی ادامه داد: حل مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست، شکل‌دهی شخصیت دانش آموزان در مدرسه انجام شود.

قاسم زاده با بیان اینکه مسیر شغلی فرزندان ما در مدرسه مشخص می‌شود، افزود: اگر مبتنی بر آینده کشور و دورنمایی از آن نظام تعلیم و تربیت را طراحی کنیم، ۱۰ سال آینده کشور بیمه می‌شود.

وی ادامه داد: حرکت نمادین شورای اسلامی شهر اصفهان در تقدیر از پیشکسوتان عرصه تعلیم و تربیت، بیانگر گوشه‌ای از عرض ارادت و محبت جامعه به حوزه تعلیم و تربیت است و به‌طور قطع در افکار عمومی نیز انعکاس پیدا می‌کند که امیدوارم شرایط کشور را روز به روز در کنار این عزیزان بهتر کنیم.

کد خبر 750674

دیگر خبرها

  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم+ فیلم
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • فعالیت‌های تاثیرگذاری برای حل مشکل آب اصفهان در حال انجام است